U ponedjeljak, 18.3., naša radionica engleskog jezika u Klubu za starije osobe “Mariška” doživjela je pravu eksploziju energije i entuzijazma! Zahvaljujući Erasmus projektu “Generacije surađuju”, spojili smo snage s koprivničkim gimnazijalcima, učenicima iz Salamance, španjolske škole Colegio Montessori Salamanca te slatkim mališanima iz vrtića Tratinčica (objekt Zvjezdica), uz podršku njihovih profesorica i teta.
I nevjerojatno lijepo vrijeme poslužilo je kao savršena pozadina našem nezaboravnom druženju ispred koprivničke gimnazije Fran Galović. Svi smo zajedno uživali u tradicionalnim igrama, razmjenjivali iskustva i prisjećali se vremena kada su mobiteli bili tek znanstvena fantastika, a televizori luksuz.
Ovaj susret bio je poput šarene slagalice – zanimljiv, zabavan i edukativan u isto vrijeme. Dokazuje nam da kada se generacije udruže, mogu postići nevjerojatne stvari i naučiti jedni od drugih mnogo novih, vrijednih lekcija.
Hvala svima koji su sudjelovali u ovoj prekrasnoj sinergiji generacija! 🌟 Nastavimo zajedno graditi mostove između nas! 🌉 #GeneracijeSurađuju #ZajednoJači

Comments are disabled.