U ponedjeljak, 6. srpnja u prostoru koprivničke Sinagoge održana je redovna godišnja Skupština Kluba „Mariška“, na kojoj je ispred Koprivničko-križevačke županije prisustvovao predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar, a ispred Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica v.d. ravnateljice Verica Šarlija.

Na Skupštini je usvojeno Izvješće o radu Kluba za 2019. i Financijsko izvješće za 2019. godinu, a Predsjednica Kluba „Mariška“ Valentina Čadavec zahvalila se svim članovima, zaposlenicima, vanjskim suradnicima i partnerima na uspješnom radu te im čestitala 18. godina rada i djelovanja Kluba. Također se zahvalila Županiji, Gradu i drugim suradnicima na pomoći i podršci istaknuvši kako će se programi i aktivnosti koje Klub provodi dugi niz godina nastaviti realizirati prema planu, a u skladu s preporukama i uputama nadležnih tijela s obzirom da su i aktivnosti Kluba prilagođene novonastaloj situaciji vezanoj uz epidemiju bolesti COVID-19.

Predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar je zahvalio Klubu na dosadašnjem uspješnom radu i velikom doprinosu u poboljšanju kvalitete života brojnih umirovljenika i starijih osoba na području KKŽ kroz usluge pomoći u kući i mnoge druge projekte i programe te je naglasio kako će Županija i dalje podržavati rad Kluba, na dobrobit svih starijih osoba kojima je pomoć Kluba potrebna.

Verica Šarlija se pridružila čestitkama Klubu povodom obilježavanja 18. rođendana, prisjetivši se samih početaka rada Kluba te poželjevši svima još puno godina ovako aktivnog i uspješnog djelovanja.

Comments are disabled.